Modern Tamil Boy Name List A to Z - Summary
The arrival of the Prince in a family is a joyful moment for everyone. Congratulations on that! Once the baby boy is born, it’s time to choose among boy baby names in Tamil (தமிழ் சிறுவர்களின் பெயர்கள்) from baby names in Tamil to give him an identity.
Have you decided on a baby name yet, now that your little one will be here in a few weeks? If not, be assured that we have you covered. You won’t have to look for a cute baby name till Peyarsutu, the Tamilian baby naming ritual. Baby Boys Name in Tamil PDF can download from the link given at the bottom this page.
Tamil Boy Name List A to Z – Baby Boy Names in Tamil
Tamil names | Pure Tamil baby boy names with meaning |
---|---|
ஆகாஷ் | Space, Sky |
அஷ்வின் | Name of Indian Hindu Month, Supreme King |
அஜிடேஸ் | Vishnu God |
அக்ஷிவ் | Shiv God Tamil names for boys |
அபிமன்யு | Arjuna’s Son in Mahabharat |
அகிலேஷ் | Non-destructible, Immortal |
அஸ்வந்த் | Horse Rider King |
அபிஷேக் | Ritual bath of god, King Installation |
அமர்நாத் | Immortal Shiv God |
சிவன் | Shiv God |
சிதம்பரம் | having Heart like Sky |
திபேஷ் | Lord of Sun Light, Sun |
தக்ஷேஷ் | Almighty Shiva |
துருவன் | A Star Blessed by God |
திஷாந்த் | Sky, Lord of Directions, God Shiva |
தக்ஷிண் | South Direction |
திஷ்வா | Conqurer |
கணேஷ் | Elephant faced God Ganesh |
ஹர்ஷன் | Proud, Happiness |
ஹரிஹர் | Combination of Vishnu & Shiva |
ஹரிகேஷ் | Has Fair Hair |
இனேஷ் | A Strong King, God Vishnu |
ஜிஷ்ணு | God Vishnu, Successful |
கிரிஷ் | God Krishna |
கனிஷ் | A King, Care |
கார்த்திக் | Son of God Shiva, A Month |
கமல் | Lotus boy names in Tamil |
கிரண் | Sunray |
காவிஷ் | Lord of Poets, God Ganesha |
கிருதிக | Creator, God Murugan |
கருண் | Kind, Soft name in Tamil |
கேஷவ் | God Krishna |
குமார் | Young, Prince |
கிருத்விக் | God Kartikey |
Modern Tamil Boy Name List A to Z
ஆண் குழந்தைகளின் பெயர்கள் ஆங்கிலத்தில் | ஆண் குழந்தைகளின் பெயர்கள் தமிழில் |
Aarau | ஆரவ் |
Aathi | ஆதி |
Abbas | அபாஸ் |
Abhijit | அபிஜித் |
Abhilesh | அபிலேஷ் |
Abhimanyu | அபிமன்யு |
Abhinaya | அபிநயன் |
Abhinaya | அபினேயன் |
Abhishek | அபிஷேக் |
Abinas | அபினாஸ் |
Abinash | அபினாஷ் |
Abinath | அபிநாத் |
Aburvam | அபூர்வம் |
Adaikkalam Kaththan | அடைக்கலம் காத்தான் |
Adaivarkkamudhan | அடைவார்க்கமுதன் |
Adaivorkkiniyan | அடைவோர்க்கினியன் |
Adalarasan | ஆடலரசன் |
Adalarasan | ஆடலரசன் |
Adalarasu | ஆடலரசு |
Adalazagan | ஆடலழகன் |
Adalerran | அடலேற்றன் |
Adalvallan | ஆடல்வல்லான் |
Adalvidaippagan | அடல்விடைப்பாகன் |
Adalvidaiyan | அடல்விடையான் |
Adam | ஆதன் |
Adangakkolvan | அடங்கக்கொள்வான் |
Adaravan | ஆடரவன் |
Adarchadaiyan | அடர்ச்சடையன் |
Adarko | ஆடற்கோ |
Adarsh | ஆதர்ஷ் |
Adavallan | ஆடவல்லான் |
Adavan | ஆதவன் |
Adesh | ஆதேஷ் |
Adhaladaiyan | அதளாடையன் |
Adhav | ஆதவ் |
Adhi | ஆதி |
Adhibagavan | ஆதிபகவன் |
Adhipuranan | ஆதிபுராணன் |
Adhiraiyan | ஆதிரையன் |
Adhirthudiyan | அதிர்துடியன் |
Adhirunkazalon | அதிருங்கழலோன் |
Adhisayan | அதிசயன் |
Adhiyan | ஆதியன் |
Adhiyan | அதியன் |
Adhiyannal | ஆதியண்ணல் |
Adi Shankara | ஆதிசங்கரா |
Adideva | ஆதிதேவா |
Adikal | அடிகள் |
Adikesavan | ஆதிகேசவன் |
Adinarayana | ஆதிநாராயணா |
Adinathan | ஆதிநாதன் |
Adisesha | ஆதிசேஷா |
Aditya | ஆதித்யா |
Aditya | ஆதித்யா |
Aditya Vartha | ஆதித்யவர்த்தன் |
Adiyarkkiniyan | அடியார்க்கினியான் |
Adiyarkkunallan | அடியார்க்குநல்லான் |
Adumnathan | ஆடும்நாதன் |
Advaita | அத்வைத் |
Agamabodhan | ஆகமபோதன் |
Agamamanon | ஆகமமானோன் |
Agamanathan | ஆகமநாதன் |
Agathion | அகத்தியன் |
Agnihotra | அக்னிஹோத்ரா |
Aimmukan | ஐம்முகன் |
Aindhadi | ஐந்தாடி |
Aindhukandhan | ஐந்துகந்தான் |
Ainniraththannal | ஐந்நிறத்தண்ணல் |
Ainthalaiyaravan | ஐந்தலையரவன் |
Ainthozilon | ஐந்தொழிலோன் |
Aira | ஐரா |
Aishwaryan | ஐஸ்வர்யன் |
Aivannan | ஐவண்ணன் |
Aiyamerpan | ஐயமேற்பான் |
Aiyan | ஐயன் |
Aiyaran | ஐயாறன் |
Aiyaranindhan | ஐயாறணிந்தான் |
Aiyarrannal | ஐயாற்றண்ணல் |
Aiyarrarasu | ஐயாற்றரசு |
Ajay | அஜய் |
Ajayan | அஜயன் |
Ajith | அஜித் |
Akandan | அகண்டன் |
Akaneyan | அகநேயன் |
Akaran | அகரன் |
Akaran | அகரன் |
Akash | ஆகாஷ் |
Akesh | ஏகேஷ் |
Akhil | அகில் |
Akilan | அகிலன் |
Akilankadandhan | அகிலங்கடந்தான் |
Akkaniyan | அக்கணியன் |
Akshay Kumar | அக்சை குமார் |
Alagaiyanrozan | அளகையன்றோழன் |
Alagiljothiyan | அலகில்சோதியன் |
Alakantan | ஆலகண்டன் |
Alalamundan | ஆலாலமுண்டான் |
Alamarchelvan | ஆலமர்செல்வன் |
Alamardhevan | ஆலமர்தேன் |
Alamarpiran | ஆலமர்பிரான் |
Alameyamudhan | ஆலமேயமுதன் |
Alamidarran | ஆலமிடற்றான் |
Alamumamudhan | ஆலமுமமுதன் |
Alamundan | ஆலமுண்டான் |
Alan | ஆலன் |
Alaniizalan | ஆலநீழலான் |
Alanthurainathan | ஆலந்துறைநாதன் |
Alanthuraiyan | ஆலந்துறையான் |
Alappariyan | அளப்பரியான் |
Alaramuraiththon | ஆலறமுறைத்தோன் |
Alavayadhi | ஆலவாய்ஆதி |
Alavayan | ஆலவாயான் |
Alavayannal | ஆலவாயண்ணல் |
Alavilan | அளவிலான் |
Alavili | அளவிலி |
Alavilpemman | ஆலவில்பெம்மான் |
Aliyan | அளியான் |
Allalthirppan | அல்லல்தீர்ப்பான் |
Alnizarkadavul | ஆல்நிழற்கடவுள் |
Alnizarkuravan | ஆல்நிழற்குரவன் |
Aluraiadhi | ஆலுறைஆதி |
Amaivu | அமைவு |
Amaiyanindhan | ஆமையணிந்தான் |
Amaiyaran | ஆமையாரன் |
Amaiyottinan | ஆமையோட்டினன் |
Amalan | அமலன் |
Amalraj | அமல்ராஜ் |
Amararko | அமரர்கோ |
Amararkon | அமரர்கோன் |
Amarasekaran | அமரசேகரன் |
Ambalakkuththan | அம்பலக்கூத்தன் |
Ambalathadi | அம்பலத்தாடி |
Ambalathan | அம்பலத்தான் |
Ambalatharasu | அம்பலத்தரசு |
Ambalaththiisan | அம்பலத்தீசன் |
Ambalavan | அம்பலவன் |
Ambalavanan | அம்பலவாணன் |
Ammai | அம்மை |
Amman | அம்மான் |
Amudhan | அமுதன் |
Amudhiivallal | அமுதீவள்ளல் |
Amuthan | அமுதன் |
Anaiyar | ஆனையார் |
Anaiyuriyan | ஆனையுரியன் |
Analadi | அனலாடி |
Analan | அனலன் |
Analendhi | அனலேந்தி |
Analuruvan | அனலுருவன் |
Analviziyan | அனல்விழியன் |
Ananda Bhaskaran | ஆனந்த பாஸ்கரன் |
Ananda Swaroop | ஆனந்த ஸ்வரூப் |
Anandagiri | ஆனந்தகிரி |
Anandasagaran | ஆனந்தசாகரன் |
Anandhakkani | அனந்தக்கனி |
Anandhakkuththan | ஆனந்தக்கூத்தன் |
Anandhan | ஆனந்தன் |
Anangkan | அணங்கன் |
Ananguraipangan | அணங்குறைபங்கன் |
Ananta Krishnan | அனந்த கிருஷ்ணன் |
Ananthan | அனந்தன் |
Anarchadaiyan | அனற்சடையன் |
Anarkaiyan | அனற்கையன் |
Anarrun | அனற்றூண் |
Anathi | அனாதி |
Anay | ஆனாய் |
Anban | அன்பன் |
Anbanantham | அன்பானந்தன் |
Anbarkkanban | அன்பர்க்கன்பன் |
Anbu | அன்பு |
Anbuchezhian | அன்புச்செழியன் |
Anbudaiyan | அன்புடையான் |
Anbukani | அன்புக்கனி |
Anbumani | அன்பு மணி |
Anbusivam | அன்புசிவம் |
Anchadaiyan | அஞ்சடையன் |
Andakai | ஆண்டகை |
Andamurththi | அண்டமூர்த்தி |
Andan | அண்டன் |
Andan | ஆண்டான் |
Andavan | ஆண்டவன் |
Andavanan | அண்டவாணன் |
Andhamillariyan | அந்தமில்லாரியன் |
Andhiperoli | அந்திப்பேரொளி |
Andhivannan | அந்திவண்ணன் |
Andrew | ஆண்ட்ரு |
Anegan | அனேகன் |
Anekan | அனேகன்/அநேகன் |
Angkanan | அங்கணன் |
Anip Pon | ஆணிப் பொன் |
Anirudh | அனிருத் |
Anish | அனிஷ் |
Aniyan | அணியன் |
Aniyan | அணியன் |
Anjana | ஆஞ்சனேயா |
Anna | அண்ணா |
Annai | அன்னை |
Annal | அண்ணல் |
Annamalai | அண்ணாமலை |
Annamalai | அண்ணாமலை |
Annamalaiyannal | அண்ணாமலையண்ணல் |
Annamkanan | அன்னம்காணான் |
Anonymous | அனாமிகன் |
Anthamillan | அந்தமில்லான் |
Anthamilli | அந்தமில்லி |
Anthanan | அந்தணன் |
Anthiran | அந்திரன் |
Anu | அணு |
Anuj | அனுஜ் |
Anunyan | அனுன்யன் |
Anurag | அனுராக் |
Anushakan | அனுசகன் |
Anushan | அனுஷன் |
Anychadiyappan | அஞ்சாடியப்பன் |
Anychaikkalaththappan | அஞ்சைக்களத்தப்பன் |
Anychaiyappan | அஞ்சையப்பன் |
Anychezuththan | அஞ்செழுத்தன் |
Anychezuththu | அஞ்செழுத்து |
Appan | அப்பன் |
Appanar | அப்பனார் |
Aradharanilayan | ஆறாதாரநிலயன் |
Araiyaniyappan | அறையணியப்பன் |
Arakkan | அறக்கண் |
Arakkodiyon | அறக்கொடியோன் |
Aramuthu | ஆரமுது |
Aran | அரன் |
Aranan | ஆரணன் |
Araneri | அறநெறி |
Aranimudiyan | ஆறணிமுடியன் |
Aranisadaiyan | ஆறணிசடையன் |
Aranivon | ஆறணிவோன் |
Araravan | ஆரரவன் |
Ararsadaiyan | ஆறார்சடையன் |
Arasu | அரசு |
Araththurainathan | அரத்துறைநாதன் |
Aravachaiththan | அரவசைத்தான் |
Aravadi | அரவாடி |
Aravamudhan | ஆராவமுதன் |
Aravamuthu | ஆராஅமுது |
Aravan | அறவன் |
Aravaniyan | அரவணியன் |
Aravanychudi | அரவஞ்சூடி |
Aravaraiyan | அரவரையன் |
Aravarcheviyan | அரவார்செவியன் |
Aravarthan | அரவார்த்தான் |
Aravaththolvalaiyan | அரவத்தோள்வளையன் |
Aravaziandhanan | அறவாழிஅந்தணன் |
Aravendhi | அரவேந்தி |
Aravidaiyan | அறவிடையான் |
Aravind | அரவிந் |
Arazagan | ஆரழகன் |
Arccithan | அர்ச்சிதன் |
Archadaiyan | ஆர்சடையன் |
Areruchadaiyan | ஆறேறுச்சடையன் |
Areruchenniyan | ஆறேறுச்சென்னியன் |
Arikkumariyan | அரிக்குமரியான் |
Arima | அரிமா |
Arivaipangan | அரிவைபங்கன் |
Arivalagan | அறிவழகன் |
Arivan | அறிவன் |
Arivonnadhavan | அறிவொண்ணாதவன் |
Arivu | அறிவு |
Arivu | அறிவு |
Arivukkariyon | அறிவுக்கரியோன் |
Ariya Ariyon | அரியஅரியோன் |
Ariya Ariyon | அறியஅரியோன் |
Ariyameni | அரியமேனி |
Ariyan | அரியான் |
Ariyasivam | அரியசிவம் |
Ariyavagaiyan | அறியாவகையன் |
Ariyavar | அரியவர் |
Ariyayarkkariyan | அரியயற்க்கரியன் |
Ariyorukuran | அரியோருகூறன் |
Arjun | அர்ஜுன் |
Arjunraj | அர்ஜுன்ராஜ் |
Arpudhak Kuththan | அற்புதக்கூத்தன் |
Arpudhan | அற்புதன் |
Arudchelvan | அருட்ச்செல்வன் |
Arul | அருள் |
Arul | அருள் |
Arul | அருள் |
Arulalan | அருளாளன் |
Arulannal | அருளண்ணல் |
Arularasu | அருளரசு |
Arulguru | அருள்குரு |
Arulirai | அருளிறை |
Aruljyothi | அருள்ஜோதி |
Aruljyoti | அருள்சோதி |
Arulselvan | அருள்செல்வன் |
Arulvallal | அருள்வள்ளல் |
Arulvallal Nathan | அருள்வள்ளல்நாதன் |
Arulvallan | அருள்வல்லான் |
Arumalaruraivan | அறுமலருறைவான் |
Arumani | அருமணி |
Arumporul | அரும்பொருள் |
Arun | அருண் |
Arun Kumar | அருண்குமார் |
Arunachalam | அருணாச்சலம் |
Arunagiri | அருணகிரி |
Arundhavarkkarasu | அருந்தவர்க்கரசு |
Arunmalai | அருண்மலை |
Arunmozhi Varman | அருண்மொழி வர்மன் |
Arunodayan | அருணோதயன் |
Arunraj | அருண்ராஜ் |
Arunthunai | அருந்துணை |
Arunvijay | அருண்விஜய் |
Aruran | ஆரூரன் |
Arurchadaiyan | ஆறூர்ச்சடையன் |
Arurmudiyan | ஆறூர்முடியன் |
Arut Kuththan | அருட்கூத்தன் |
Arutchelvan | அருட்செல்வன் |
Arutchevadi | அருட்சேவடி |
Arutchudar | அருட்சுடர் |
Aruththan | அருத்தன் |
Arutperunychodhi | அருட்பெருஞ்சோதி |
Arutpizambu | அருட்பிழம்பு |
Aruvan | அருவன் |
Aruvuruvan | அருவுருவன் |
Arvan | ஆர்வன் |
Aryan | ஆரியன் |
Ashok | அசோக் |
Ashwin | அஸ்வின் |
Aswant | அஸ்வந்த் |
Atheeran | ஆதீரன் |
Athikunan | அதிகுணன் |
Athimurththi | ஆதிமூர்த்தி |
Athinathan | ஆதிநாதன் |
Athipiran | ஆதிபிரான் |
Athis | அதீஸ் |
Athisayan | அதிசயன் |
Aththan | அத்தன் |
Aththan | ஆத்தன் |
Aththichudi | ஆத்திச்சூடி |
Atiyaman | அதியமான் |
Atkondan | ஆட்கொண்டான் |
Attamurthy | அட்டமூர்த்தி |
Attapuyangan | அட்டபுயங்கன் |
Attugappan | ஆட்டுகப்பான் |
Avanimuzudhudaiyan | அவனிமுழுதுடையான் |
Avesh | ஏவேஷ் |
Avinaindhadi | ஆவினைந்தாடி |
Avinash | அவினாஷ் |
Avinasi | அவிநாசி |
Avinasiyappan | அவிநாசியப்பன் |
Avirchadaiyan | அவிர்ச்சடையன் |
Axon | ஆக்சன் |
Ayavandhinathan | அயவந்திநாதன் |
Ayinmuvilaiyazhagan | அயின்மூவிலைஅழகன் |
Ayinmuvilaiyon | அயின்மூவிலையோன் |
Ayirchulan | அயிற்சூலன் |
Ayizaiyanban | ஆயிழையன்பன் |
Ayyappan | ஐயப்பன் |
Azagukadhalan | அழகுகாதலன் |
Azakan | அழகன் |
Azal Vannan | அழல்வண்ணன் |
Azalarchadaiyan | அழலார்ச்சடையன் |
Azalmeni | அழல்மேனி |
Azarkannan | அழற்கண்ணன் |
Azarkuri | அழற்குறி |
Azhalagiyavannal | அழலாகியஅண்ணல் |
Azi Indhan | ஆழி ஈந்தான் |
Azicheydhon | ஆழிசெய்தோன் |
Azivallal | ஆழிவள்ளல் |
Azivilan | அழிவிலான் |
Aziyan | ஆழியான் |
You can download the Tamil Boy Name List A to Z PDF using the link given below.