A Letter to God Questions and Answers PDF

A Letter to God Questions and Answers PDF Download

A Letter to God Questions and Answers PDF download link is available below in the article, download PDF of A Letter to God Questions and Answers using the direct link given at the bottom of content.

1 People Like This
REPORT THIS PDF ⚐

A Letter to God Questions and Answers PDF

A Letter to God Questions and Answers PDF Download for free using the direct download link given at the bottom of this article.

Hello, Friends today we are sharing with you A Letter to God Questions and Answers PDF to help students. If you are searching for A Letter to God Questions and Answers in PDF format then you have arrived at the right website and you can directly download it from the link given at the bottom of this page.

A Letter to God” and two poems – “Dust of Snow” and “Fire and Ice” were designed by the experts. These solutions, which are reliable and accurate are written using simple English that will help students to prepare well and face the exam with full confidence.

A Letter to God Questions and Answers PDF

Question 1. What did Lencho hope for?
Answer: Lencho hoped for good rain as it was much needed for a good harvest.

Question 2. Why did Lencho say the raindrops were like ‘new coins’?
Answer: Lencho compared the raindrops with new coins because they were promising him a good harvest resulting in more prosperity.

Question 3. How did the rain change? What happened to Lencho’s fields?
Answer: The rain changed into hailstones as a strong wind began to blow and huge hailstones began to fall along with the rain. All the crops in Lencho’s field got destroyed because of the weather conditions.

Question 4. What were Lencho’s feelings when the hail stopped?
Answer: Lencho was filled with grief after the hail stopped as everything was ruined and there was nothing that he could feed his family with. He could see a bleak future for himself and his family.

Question 5. Who or what did Lencho have faith in? What did he do?
Answer: Lencho had firm faith in God. He believed ‘ that God sees everything, even what is deep in one’s conscience, and helps everyone with one’s problems. He wrote a letter to God demanding him a hundred pesos to sow his field again.

Question 6. Who read the letter?
Answer: Postmaster read the letter.

Question 7. What did the postmaster do after reading a letter?
Answer: The postmaster laughed when he read Lencho’s letter but soon he became serious and was moved by the writer’s faith in God. He didn’t want to shake Lencho’s faith. So, he decided to collect, money and send it to Lencho on behalf of God.

Question 8. Was Lencho surprised to find a letter for him with money in it?
Answer: Lencho was not surprised to find a letter with money from God as he believed that God will help him.

Question 9. What made Lencho angry?
Answer: There were only seventy pesos in the envelope whereas Lencho had demanded a hundred pesos. The difference in the amount made him angry.

You can download the A Letter to God Questions and Answers PDF using the link given below.

A Letter to God Questions and Answers PDF - 2nd Page
A Letter to God Questions and Answers PDF - PAGE 2

A Letter to God Questions and Answers PDF Download Link

REPORT THISIf the purchase / download link of A Letter to God Questions and Answers PDF is not working or you feel any other problem with it, please REPORT IT by selecting the appropriate action such as copyright material / promotion content / link is broken etc. If A Letter to God Questions and Answers is a copyright material we will not be providing its PDF or any source for downloading at any cost.

RELATED PDF FILES

Leave a Reply

Your email address will not be published.